Adnan Menderes İlkokulu
ADNAN MENDERES MAH. TOROS SK. ADNAN MENDERES ILK OKULU NO: 9 AKÇAKALE / ŞANLIURFA
(0__) ___-____

VİZYON

İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu , milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Demokratik, çağdaş , Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM

TAM ÖĞRETİM

08.30/13.20

Pansiyon Bilgisi

İlçe merkezinde olduğu için servis bulunmamaktadır.

Akçakale ilçe merkezine kuş uçumu 1 km uzaklıktadır.

Okulumuz sakin bir mahallede bulunmaktadır.

Diğer Hususlar

Sınıflarımız 35-40 kişilik olup, dersliklerin hepsinde etkileşimli tahta mevcuttur.